Vad händer?

Det har varit väldigt tyst, lungt och dött på alla fronter ett tag nu.
Vi pratade med Anders på SMV häromdagen om ev. leveranstid etc. Men inget nytt varken gällande det eller när markentreprenaden drar igång (då först med vår infartsväg)
Grannarna hade tydligen t.o.m. frågat en bekant om vi backat ur då det inte händer något. Men icke sa nicke :-)
Det är helt enkelt bara att vänta tills efter semestern och se när det hela börjar tugga igång.

Under tiden kikas det på badrumsinredningar, tvättmaskiner etc. Hittar man något till bra pris, utförsäljning eller dyl. så kan man ju slå till. Problemet är bara vart man i så fall skall förvara det fram till inflytt. Kanske får hyra en container och ställa på tomten, med ett rejält lås :-)....elelr nä det kanske inte är en lysande idé.

En annan grej vi måste börja ta tag i är lägenheten. Det skall dit lite lister och småfix innan den skall ut på Hemnet i höst. Den ligger ju i ett populärt, bra område, rejält stabil förening med mycket god ekonomi. Nybyggd balkong på nästan 8m2. Sedan är hela lägenheten totalrenover inkl. nytt Länghemskök. Så vi hoppas å tror att den skall ge lite kosing :-)

Vi kan inte sticka under stolen med att tankarna inte flugit runt att hyra in en flyttfirma. Det vore ju så fantastiskt skönt och smigigt att slippa den biten. Även flyttstädningen skulle man inte tacka nej till att leja bort.

Ja vi får se hur det blir.

// P & A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0