Bygglov bygglov......när??

Va ett tag sedan det skedde någon uppdatering. Och det av två orsaker. Dels har det inte hänt särskilt mycket och dels så kör vi järnet i lägenheten nu med massa småsaker, röjja, spika lister, måla etc. Allt för att höja den ett par snäpp.

Vad det gäller bygglovet börjar man ju undra. Vi fick för någon vecka sedan ett brev där kommunen lät meddela att det mottagit vår ansökan och att de hade upp till 10...TIO...veckors handläggningstid????!!!!!
Ganska omgående efter detta ringde jag Anders på SMV. Vi kom fram till att vi ringer till ansvarig på kommunen och stöter på. Sagt och gjort så efter 25:e försöket fick jag tag i personen. Och mycket riktigt så hade de många ansökningar att bereda.
Tog återigen kontakt med Anders och nu drar även han i det. Men!! det är nu v.42, och huset levereras v.52.
Inte ett spadtag på tomten är gjort, inte en centimeter av vägen har de börjat på. 600m3 skall schaktas bort och 1000 ton riktigt bärlager skall fyllas dit. Grunden skall byggas, garageplattan gjutas....jaja!!!!

Dock så tänkte vi nu snart köpa garderoben till sovrummet och badrumsinredningen till toaletten på entreplan. Så är det avklarat.

P & A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0