Måndags-stress

I måndags va det värsta kaoset. Mäklaren skulle komma kl. 15.00 för att fota lägenheten som skall säljas. Vi hade lite småsaker att ordna innan fotograferingen. Men Peter skulle sluta vid lunch för att ordna det. Men på morgonen ringde Anders och sa att det vore ypperligt om Peter kunde vara ute vid Buxbomen i Fristad kl. 13.30 för ett snabbt möte. För ansvariga på kommunen skulle vara där ute då och det vore ypperligt att klara av frågan om bygglov där och då.
Sagt och gjort, upp med kartan på motorhuven, snabba diskussioner om husets storlek, taklutning, etc. etc. men givetvis detta återkommande bök om servitutet för vår infart.
Men kommunen kunde bevilja bygglov med hänsyn till ett annat servitut från 1965 där det påvisas att vi får nyttja en annan infart till vårt hus under tiden vår egna byggs.
Som sagt med den vinklingen beviljade nu kommunen bygglov...SKÖNT!!!!! MEN!!!!!!....sen säger herren att det där med er nya infartsväg kan jag inte bevilja eller besluta om, det får du ringa herr Hellberg på lantmäteriet om.
OK! Fick hans nummer, skakade hand med ansvariga herrar, packade ihop kartorna, servituten etc. 

Men nu va det ilfart till lägenheten. Han precis hem till att hinna ordna det sista innan klockan blev 15. Fotona blev kanonbra tycker vi.

Annaonsen finns här:
http://www.hemnet.se/beskrivning/965095?r=3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0