Husknuten m.m.

Igår drog vi en sväng till Husknuten i GBG
http://www.husknuten.se/
Vi har vart där tidigare och kikat runt. Men igår synade vi mycket mer i detalj hur olika saker var. Framförallt köket som kommer vara väldigt likt det som finns i visningshuset där. Det enda som skiljer är kaklet och bänkskivan. Vi har valt ett antracitgrått kakel och en svart bänkskiva "Brazil". Resten av köket går helt i vitt och kyl/frys etc i rostfritt. Inbyggnadsugn/micro och en frihängande fläktkåpa i rostfritt. Induktionshäll och nedsänkt diskbänk.
Anna tycker mycket om källsorteringen som är en rejält stor låda under diskbänken, med massa hinkar etc. för olika material. 

Peter passade även på att dels provropa från olika rum med dörren stängd och "leka" på övervåningen medans Anna satt i soffan nere.
Enligt Annas expertutlåtande va överhörningen inte alls farlig.
Vi tog med färgprover på fasaden ut för att se hur vårt redan gjorda val av kulörer harmoniserade ihop med "silverpaketet"(hängrännor etc.) och vårt valda gråa tak. Kommer bli riktigt snyggt

Dessutom hade tapetserat med en del av de tapeter som vi valt. Var också kul att få se dem "live" och vi fick inte någon "Va fan har vi gjort"-känsla! :-)


// P & A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0